es

Vorig jaar september, juist op het moment dat mijn vakantie begint, kom ik thuis in een enorme ravage.

Een verstopping bij mij op de BG van ons flatgebouw, met als gevolg dat al het water wat in de loop van de dag door mijn mede bewoners is gebruikt bij mijn was bakken in de keuken en badkamer omhoog is gekomen. Badkamer, keuken, gang en een gedeelte van mijn woonkamer compleet onder het wateren vieze smurrie drap.

Natuurlijk heb ik meteen mijn verzekering ingelicht maar die waren druk en konden pas een week later komen kijken naar de schade.

Gelukkig ken ik de Fam.Wolbert en heb maar meteen contact opgenomen met Felix Wolbert omdat ik weet dat hij erg handig is en ook (bijna) overal verstand van heeft.

De volgende dag is hij meteen gekomen en heeft mij ontzettend geholpen met het opbouwen van mijn hokje. Aangezien ik een vrouw alleen ben en niet veel weet over klussen is het heerlijk als je zoiets over kan laten aan iemand die weet wat hij doet.

Zoals hierboven al gemeld liet mijn verzekering  er een tijd overheen gaan voordat zij tijd hadden te komen kijken. Felix heeft deze tijd gebruikt om een kostenplaatje te maken voor het herstellen van de schade in mijn flat. Dit heeft enorm geholpen voor het vaststellen van het schade bedrag.

 

Nu enige maanden verder, zoals dat helaas vaker gaat met verzekeringswerk, ben ik de trotse eigenaar van een splinter nieuwe keuken. Zelf heb ik niet veel omhanden gehad in het uitzoeken enz. De ideeën werden aangedragen door Anette en de uitvoering is super geregeld door hen samen.Ik ben ontzettend blij met mijn keuken en hoe het allemaal tot stand is gekomen.

Een dikke pluim voor Felix en Anette allebei.

DANK JE WEL

Nadia.