KeukenZorg InterieurAdviesKeukenZorg biedt onafhankelijk en deskundig advies bij het ontwerp, en indien gewenst, de realisatie van uw nieuwe keuken. Het gaat er niet zo aan toe als in een keukenzaak, waar een man in een strak pak een ontwerp voor u maakt en waar u niet te lang mag ‘zeuren’ over details voor u tot de koop overgaat….

Uw keuken is míjn zorg, dus ik Anette Latka. neem heel graag alle tijd voor u. Hoe beter u voorbereid bent en weet wat u echt wilt, hoe tevredener u zult zijn met het resultaat. En de kosten die u maakt door mij in te schakelen, verdient u hiermee dubbel en dwars terug.

Persoonlijke intake

Eerst kom ik (vrijblijvend) bij u thuis langs. We gaan in gesprek over wat u wilt en wat voor u belangrijk is en welke financiële ruimte u hebt. Zo kom ik er achter wat voor keuken het beste bij u en uw huis past. Misschien hebben u en uw partner verschillende ideeën en lijken die niet te matchen. Ik help om uw wensen samen te brengen in een keuken die bij u beiden past. Ik luister, leef me in, en geef onafhankelijk advies. Altijd met respect voor de ideeën die u heeft en voor de keuzes die u uiteindelijk maakt.

Design en ontwerp

Na de intake ga ik voor u aan de slag met het ontwerp van uw nieuwe keuken. Tijdens dit proces houd ik u voortdurend op de hoogte en stuur ik u regelmatig foto’s, tekeningen en ideeën. Naar aanleiding van uw reacties en opmerkingen, maak ik een definitief ontwerp.

Wensenlijst

Bij het ontwerp hoort een wensenlijst met alle materialen en apparatuur voor de nieuwe keuken. Eigenlijk is dit een soort boodschappenlijst waar u mee op pad kunt naar de keukenzaak van uw keuze. Deze lijst stel ik voor u op, zodat u goed inzicht heeft waar u op moet letten bij de aanschaf van uw keuken.

Begeleiding bij de uitvoering

Uiteraard kan ik u ook later in het proces ondersteunen. Indien gewenst ga ik met u mee naar keukenzaken of kijk ik met een kritisch oog met u mee naar offertes. Natuurlijk kan ik u ook adviseren bij welke keukenzaken u terecht kunt, en schakel ik daarbij mijn grote netwerk in van keukenleveranciers, stukadoors, interieurbouwers, tegelleveranciers, schilders en installateurs. Het is belangrijk om te vermelden dat ik volledig onafhankelijk werk. Ik heb dus geen (financieel) belang bij het aanraden van bepaalde bedrijven of merken.

Interieurontwerp

Keukens zijn mijn ‘core business’; de keuken is een heel belangrijk deel van het huis waar men veel en vaak is. Het leefgedeelte in een huis is vaak een geheel, dus daarom kijk ik regelmatig verder dan de keuken. Ik kan u ook adviseren bij de inrichting en het ontwerp van de rest van uw interieur, zoals vloeren, gordijnen en meubels.

Inrichting van huurprojecten

Regelmatig word ik ingeschakeld door investeerders in huurprojecten. Ik help bij het inrichten van deze panden om ze klaar te maken voor de verhuur.

Meer weten?
Heeft u een specifieke vraag, zoekt u een oplossing voor uw keuken of heeft u een ander interieurvraagstuk, en wilt u meer informatie? 

Neem dan contact met mij op.