anette latka keukenadvies

Anette heeft eind 2018 een keuken voor mij ontworpen en deze keuken is begin 2019 geplaatst. Ik heb totaal geen verstand van materialen en wat wel en niet kan. Ik wist alleen, ik wil geen hoogglans witte keuken met zwart stenen blad ( dat heeft iedereen al). Ik wilde natuurlijke kleuren en een grote hoge kastenwand met veel opslag ruimte. Want ik heb geen bijkeuken, dus efficiënt gebruik van de keuken is een voorwaarde.  De kleur van de vloer stond al vast. Antraciet kleurig  PVC .

Op basis hiervan is in samenspraak met Anette een keuken ontwerp gemaakt. Waarbij ik steeds bij elk onderdeel kon meekijken en meedenken, of dit was wat ik wilde.  Het eind resultaat, zie foto’s, is echt top. Een hoge kastenwand in zandkleur met daarin de koelkast en combimagnetron en heel veel opbergruimte en het keukendeel uitgevoerd in eikenlook met een warmkleurig (koper) werkblad er op. En dat voor een prijs die gewoon scherp concurrerend is.  Anette is geduldig en luistert goed. Ze kan heel goed de basale wensen van de klant vertalen naar een uitgewerkt (keuken) idee. Ze heeft een sterk ontwikkelt gevoel voor passende kleuren en materialen.  Zoek je hulp bij het ontwerpen van een keuken en heb je zelf weinig kennis van materialen en mogelijkheden, dan beveel ik Anette van harte aan.

Siemen


Ik ben heel blij dat ik met Anette in contact ben gekomen en dat zij ons persoonlijk heeft kunnen adviseren over onze keuken! Eerst telefonisch en daarna ook face-to-face. Doordat er ruim 200 km tussen ons zit, heeft zij eerst op basis van foto’s van de ruimte waar de keuken moest komen en onze ideeën die wij hadden, een 3-D ontwerp gemaakt. Hier werden wij echt heel enthousiast over. Vervolgens zijn wij afgereisd naar haar en hebben wij samen het materiaal uitgezocht. Anette heeft kijk op wat er bij ons paste en is eerlijk en betrouwbaar. Zij luistert goed naar wat haar klant wil en is zeer service gericht en komt haar afspraken na!

Saskia Lamaitre