anette latka keuken interieur advies

Mijn naam is Anette Latka en ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de keukenbranche. Ik ben het vak ooit ingerold via mijn broer, die werkzaam was bij Bruynzeel Keukens. Daar kreeg ik de smaak van het ontwerpen van keukens meteen te pakken. Vervolgens heb ik bij een keukenbedrijf in Oldenzaal gewerkt en daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan bij Wolbert Keukenmontage en Interieurbouw. In 2010 ben ik mijn eigen bedrijf KeukenZorg begonnen.

Ervaring met alle ins en outs van het keukenvak

Inmiddels ken ik de keukenwereld door en door, omdat ik te maken heb gehad met alle facetten van het vak. Ik heb ruime ervaring in keukenontwerp en design, met veel kennis van materialen en apparatuur. Ook ben ik bekend met het intekenen van het leidingwerk en alle bijkomende technische randvoorwaarden, zodat de installatie ook van een leien dakje gaat als het zover is. Tenslotte weet ik veel over wat er bij keukens komt kijken als het gaat om planning, facturering en administratie.

Onafhankelijk, creatief en oplossingsgericht

Niet onbelangrijk: ook buiten werktijd sta ik graag in de keuken om lekker te koken. Ik hou van creatief bezig zijn en oplossingsgericht werken. Zowel in mijn privéleven als in mijn werk stel ik me graag onafhankelijk op, maar wel met een groot netwerk om mij heen, waar ik altijd een beroep op kan doen.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is het belangrijkste uitgangspunt van KeukenZorg. Ik neem de tijd om met u in gesprek te gaan, goed te luisteren en me in te leven in uw situatie, om u te helpen om de juiste keuze te maken. Zo kan ik u ontzorgen en adviseren bij het vinden van de keuken die precies bij u past. Dat vind ik namelijk het √°llerleukste om te doen!

Kennismaken?

Wilt u meer over mij weten en over wat ik voor u kan doen? Kijk dan rustig rond op deze website, of neem meteen contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.